GARDENA 8155 Premium

Ajánlataink a termékre

 

Gardena Premium öntözőrúd 8155- utódja

14 370 Ft
+ 1 905 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
warnex.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 14 370 Ft

Termékleírás
A 90 cm hosszú GARDENA Premium permetező öntözőrúddal olyan helyeken is öntözhet, ahol "hosszabbításra" van szüksége a karjának. Az eszköz a fém-műanyag kombinációnak köszönhetően nagyon jól tűri az igénybevételt. A puha műanyag elemek kellemes tapintást és jó fogást biztosítanak az ergonomikus használathoz. Háromféle vízsugárforma állítható be: locsolósugár, ködpermet és teljes sugár. A vízsugárformát igényeinek megfelelően választhatja ki. A locsolófejet puha műanyag gyűrű védi a sérüléstől. A permetező öntözőrúd használata egyszerű - valamennyi funkciógomb könnyen elérhető egy kézzel. A vízátfolyás fokozatmentesen szabályozható és elzárható. A vízmennyiség ily módon a növények igényeihez igazítható. A Premium permetező öntözőrúd egyszerűen és gyorsan felakasztva tárolható. Ideális a maximális kényelmű öntözéshez.
  • Hosszabb öntözőrúd - sokoldalúbb használatA Premium permetező öntözőrúd segítségével nagy hatótávolságban tisztíthat vagy öntözhet a három vízsugárforma (locsolósugár, ködpermet, teljes sugár) valamelyikével.
    • Professzionális működés, ergonómia és dizájnAz igényes fém-műanyag kialakítású, kellemes fogású öntözőrúd rendkívül erős felépítésű.
    • Locsolósugár, ködpermet, teljes sugár - kényelmesenA Premium permetező öntözőrúd háromféle funkciót kínál: teljes sugarat tisztításhoz, locsolósugarat pl. sorba ültetett növények öntözéséhez, valamint ködpermetet az érzékeny növények kíméletes öntözéséhez.
    • Fokozatmentesen állítható vízmennyiségErősebb vagy gyengébb víznyomás - ez az adott munkától függ: a vízátfolyás fokozatmentesen szabályozható, és el is zárható.
    • Védett locsolófejA locsolófejet puha műanyag gyűrű védi a sérüléstől, például ha a locsoló leesne.


Így is ismerheti: 8155Premium

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.