Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Fiskars Performance FiberComp 5 funkciós öntözőfej, elülső vezérlés (1067195)

15 415 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
kozmaszerszam.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 15 415 Ft

Termékleírás
Fiskars FiberComp locsolófej 5 funkciós, elülső vezérlés
Fiskars multi funkciós locsolófej, ergonomikus kialakítással és kivételes 2x tartósságot biztosító elülső vezérlés. A FiberComp markolat integrált fémmel rendelkezik a nagyobb erőkifejtés érdekében. Áramlásszabályozó ki/be kapcsolóval. A szórófej fokozatmentesen szabályozható. Cserélhető SoftGrip öntözőfej, amelyet finom permet, lapos, öblítés vagy erős sugár mintákkal lehet használni. Ellenáll a fagy okozta károknak, és hideg hőmérsékleten melegebb marad, mint a fémfogantyúk. Levehető vízszűrő és univerzális csatlakozó – más márkákkal kompatibilis.  Praktikus vízelosztással a locsolás sokkal víztakarékosabb lesz. Könnyű csatlakoztatás és eltávolítás.
A Fiskars Performance öntözőfejekkel a locsolás szinte gyerekjáték lesz. A Fiskars FiberComp öntözőfejeket csak csatlakoztassa egy kompatibilis tömlőhöz, és az öntözés egy teljesen új dimenziója nyílik meg Ön előtt. Az áramlásszabályozó gomb hüvelykujjal is egyszerűen kezelhető, így apró mozdulatokkal tudja irányítani a kispriccelő víz erősségét. A lágy permet alkalmas a legkényesebb virágok öntözéséhez is. Az erős, nagynyomású vízsugár pedig ideális a kerti bútorok vagy az autó hatékony, gyors megtisztításához. Egy öntözőfej minden locsolótömlőt sokoldalúbbá tesz.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.