GARDENA 8192 Premium Set

GARDENA 8192 Premium Set

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-09-09): 8877.30

Amik még érdekelhetik

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Gardena Premium locsoló készlet (8192) adatai:

A Gardena Premium akciós indulókészlet divatos és modern kialakítású termékválogatás . A Gardena Premium indulókészlet tartalma: csapelem adapterrel (cikksz. 902-50 és 5305-20), Premium tömlőelem (cikksz. 8166-30), Prémium vízmegállító (cikksz. 8168-30), Prémium szabályozható locsoló (cikksz. 8153-20). Ezzel a készlettel azonnal rendelkezésre áll minden Original Gardena System elem és egy szabályozható locsoló amire a tömlőhöz szüksége van.

A modern, igényes kialakítású, ergonomikus Gardena Premium szabályozható locsoló puha, csúszásmentes műanyag betétek kel ellátott erős fém- és műanyag alkatrészekkel rendelkezik. A rendkívül stabil eszköz jól illeszkedik a kézbe , így kényelmes a használata. A vízsugár fokozatmentesen szabályozható , a használat jellegétől függően beállíthatja a ködpermet és a teljes sugár között. A szabályozható locsoló könnyen kezelhető egy kézzel . A víz átfolyása fokozatmentesen állítható, akár teljesen el is zárható. A locsolót biztonságosan védi az erős, esztétikus kialakítású locsolóhüvely. A Gardena Premium szabályozható locsolóval könnyedén, kényelmesen öntözheti kertjét.



Így is ismerheti: 8192PremiumSet

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.