Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

GARDENA Comfort impulzuslocsoló (8100-29)

4 850 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
topkert.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 4 850 Ft

Termékleírás
A kényelmes használatú prémium modell a tisztításhoz erős vízsugarat, az öntözéshez finom ködpermetet kínál. A vízmennyiség a kiválasztott vízsugárformától függetlenül fokozatmentesen állítható. Puha műanyag részeinek köszönhetően a markolat kényelmesen illeszkedik a kézbe. Az impulzuskioldó tartósüzemre állítható, például nagyobb terület locsolása esetén. Így nem fárad el a keze. A GARDENA Comfort impulzuslocsolóval minden eddiginél kényelmesebb a locsolás.
  • Öntözzön tetszése szerint - fokozatmentes szabályozásTeljes sugár a tisztításhoz, ködpermet az érzékeny növények öntözéséhez - mindkettő lehetséges, továbbá bármilyen erősségű vízsugár a kettő között.
    • Fokozatmentesen szabályozható vízátfolyásA Comfort impulzuslocsolóval igény szerint adagolhatja a vízmennyiséget.
    • Csúszásmentes fogás - kényelmes használatA markolat puha műanyag részei kényelmessé teszik a munkát. Az ízléses és könnyű locsolóval kellemes munka a kert öntözése.
    • Impulzuskioldó a tartósüzem lehetőségévelA pontszerű öntözéshez nyomja meg az impulzuskioldót. Hosszabb öntözéshez érdemes az impulzuskioldót tartósüzemre kapcsolni. Így nem fárad el a keze.
    • Ergonomikus és védelmet nyújtó locsolóhüvelyA locsolóhüvely ergonomikus burkolatként biztosítja a locsoló védelmét. Mivel nem lehet levenni, elveszíteni sem lehet.


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.